Mediabyrån

Marknadsföring som ger resultat

Google ADS

Vi är din partner för att öka din närvaro online 

Maximera din onlinenärvaro och öka ditt företags lönsamhet med Google Ads. I dagens digitala era är det avgörande att synas där potentiella kunder letar efter dina produkter eller tjänster, och Google Ads är verktyget som kan hjälpa dig att nå den toppositionen i sökresultaten.

Annonsera på Google

Få din verksamhet att växa med Google Ads

Få den hjälp du behöver. Som Google-partner kan vi hjälpa er på ett eller fler av följande Google Ads-produktområden:

Som Google partner kan hjälpa dig att skapa och optimera annonser som visas i Google Sök. Vi hjälper till med att plocka fram er målgrupp, sökord, strategi och budget. Allt för att kunna maxa er annonsering. Vi följer upp alla annonser och strategier med spårningssystem eller resultatmätning.

Vi använder oss av Googles hela nätverk. Google Ads, Google Shopping samt deras displaynätverk. Dessa partner kan hjälpa dig att skapa lockande, visuella annonser som kan nå potentiella kunder på över två miljoner webbplatser och 650 000 appar.

Varför Google Ads?

Google Ads är en av de mest kraftfulla och effektiva annonseringsplattformarna på marknaden idag.
Här är några av de främsta fördelarna med att använda Google Ads för din marknadsföring:

1

Målinriktad annonsering:

Med Google Ads kan du nå ut till en exakt målgrupp som är intresserad av dina produkter eller tjänster. Annonser kan riktas baserat på geografisk plats, sökord, intressen och beteende, vilket säkerställer att du når rätt personer vid rätt tillfälle.

2

Sofistikerade mätverktyg:

Google Ads ger dig detaljerad insikt i hur dina annonser presterar. Du kan mäta konverteringar, klickfrekvens, kostnad per klick och mycket mer. Detta gör det möjligt att finjustera din annonseringsstrategi för att maximera avkastningen på investeringen.

3

Flexibel budgetkontroll:

Oavsett om du har en stor eller liten budget kan du dra nytta av Google Ads. Du har full kontroll över hur mycket du spenderar och kan anpassa din budget efter dina behov och mål.

4

Snabba resultat:

Med Google Ads kan du komma igång snabbt och se resultat omedelbart. Det är en perfekt plattform för att öka trafiken till din webbplats och generera leads eller försäljning på kort tid.

5

Anpassad annonsering:

Du kan skapa annonser som är anpassade efter dina mål och din målgrupp. Detta innebär att du kan skapa effektiva annonser som lockar potentiella kunder och ökar chansen att de konverterar

6

Kontinuerlig optimering:

Med regelbundna analyser och justeringar kan du kontinuerligt förbättra din annonseringsstrategi och öka din avkastning på investeringen.

- Vill du veta mer? -

För att diskutera hur vi kan hjälpa dig att dra nytta av alla fördelar med Google Ads och ta ditt företag till nästa nivå online. Tillsammans kan vi skapa en strategi som ger synliga resultat och en ökad lönsamhet för din verksamhet.

Kontakt

Mediabyrån i Norr AB
Varugatan 8
931 76 Skellefteå

Tel: 0910 – 70 11 70
E-post: kontakt@mediabyran.se
© 2024 Mediabyrån i Norr AB. All Rights Reserved.