Mediabyrån

Marknadsföring som ger resultat

Om företaget

Mediabyrån

Detta har skrivits på tusentals hemsidor. Det är här företag berättar om sina erfarenheter vart dom började, hur det blev och vilka dom är. Man lyfter sina värdegrunder och sina mål vad man gjort och vart man ska. Vi håller med om allt det där, det är viktigt men vi väljer att presentera vår bakgrund på detta vis.

Ja som sagt vi är Mediabyrån i Norr och vi är ett sammansvetsat gäng som jobbat med marknadsföring sedan Adam var länsman. Vi startade Mediabyrån 2010 och vi kom alla från turism, tidnings och telefonkatalogbranschen (ja, det fanns sådana då) där det ena uteslöt det andra. Mediabyrån hamnade i den digitala marknaden där vi utvecklade, utbildade och förvärvade fantastiska människor som hjälpt oss att nå toppen av den digitala världen. Ja nu ska vi inte gå händelserna i förväg. Vi är bra, vi är trygga och vi är en bra samarbetspartner. Men är vi där?

Nej det är vi inte. Kommer vi dit?.. möjligt.. men det är det fantastiska med detta yrke att det alltid ändras och utvecklas i sådan hastighet att det är omöjligt att vara på toppen. Men är vi där?... Absolut vi är ALLTID där! På den yttersta kanten av kunskap i denna värld. Vi lär oss och vi utvecklar oss med ett team som har ett årspann på 35år. Det tycker vi är häftigt. Kunna vara med och få bygga individer för deras framtid oavsett om dom stannar eller lämnar för någon annan, att få vara en del av deras livsberättelse. Det är Mediabyrån. Här kan man utbildas i det senaste i digital marknadsföring, här får man tävla. Men man får också 35 års livserfarenhet som backar upp en. Man får känna en gemenskap som byggs av engagemang och gemenskap och ödmjukhet.

År 2017 förvärvades vårt dotterbolag Itmg. Det var en viktig del i vår digitala utveckling. Där jobbar idag kompetenta och kreativa personer med webbutveckling och allt vad det innebär, hemsidor, shoppar och sökmotorer och mycket mer. Men här finns även den grafiska ådran som producerar film och foto-produktion, grafiska produktioner och content innehåll.

Men kom förbi på en kopp kaffe så kan vi berätta mer om vad vi pysslar med.

Vill du veta mer?

- Kontakta oss så berättar vi mer hur vi kan hjälpa just er -

Kontakt

Mediabyrån i Norr AB
Varugatan 8
931 76 Skellefteå

Tel: 0910 – 70 11 70
E-post: kontakt@mediabyran.se
© 2024 Mediabyrån i Norr AB. All Rights Reserved.